Wednesday, May 12, 2010

at last..my new BABY..

BABY First: babyblog aku ni laa..
BABY Second: just delivered today. My own Nouvo S (12 MAY 2010)
yuuhuu...
A BIGG Thanks to Allah kerana memberikan rezeki untuk Mama aku dan membelikan aku seuah motor untuk aku. Thank u saangat2 kat Mama!! Luv u!
pasni bulan2 aku kena la wat saving untuk bayar bulanan baby aku ni.wuuhu..

--mula2 rasmi naik moto aku tu dengan hujan yang baru turun.nak sambut aku nek moto baru arr tu...maybe hujan rahmat.huhu..dah la tu kena bawak slow2...hmm..snggah umah tok aku..makan2 n balik....bila balik neighbour aku tnya sket hal bby aku ni..yang aku TAK SUKA BILA BELIAU BERTANYAKAN PLATE NO AKU!! CISSS>>>NAK TIKAM NOMBOTTT JAAA!!! mangkok hayon...

2 comments:

faezah sulaiman on May 17, 2010 at 12:05 AM said...

yelah..
nak tikam nombor..
kan moto tu dah dilimpah dgn hujan rahmat..
hehehe

TheCOMOT on May 18, 2010 at 11:18 PM said...

hahaha...
xbetol.xbetol.
faezah ngarotttttttttt..
lalalalaaaa...

 

c l i c k | c l i c k

w i d g e t

Followers

i k l a nuffnang!

♂♀ TheCOMOT ♂♀ Copyright © 2010 Blogger Template Designed by Fatin