Friday, October 23, 2009

finally FYP end!!

thanks to all my group members; Ikin,Kak Cha,Faz,Kak Mis
sebab tak pernah putus asa dengan ujian yang datang selama jalani projek ni..
sentiasa semangat untuk sukses kan projek kami..

thanks and really appreciate to; Mr.Fathul our supervisor sebab tunjuk ajar banyak pasal projek kami..ajar pasal hydraulic and design projek..Mr.Bob yang x pernah jemu ajar group kami pasal mechanical part and design..sampai ternganga tdoq semalam tunggu semua group siapkan projek..Mr.Amri..tunjuk ajar pasal hydraulic part..Mr,Khatib supply tools untuk semua group..Mr.Shamsul yang ajar pasal electrical wiring kat kak mis...dengan semua tenaga pengajar dalam University Kuala Lumpur, Malaysian Spanish Institute yang membantu dalam projek kami..terima kasih x terhingga..

kalo x siap projek x lepas praktikal and x GRAD la aku..huhuhu
sebab tu membaku kan bahasa n merojakkan ayat2 diatas..
hahaha..OVER plak nohh...

hehe..doakan kejayaan aku k!! LUV U OLS!

1 comments:

RuGGers |8| on October 23, 2009 at 4:21 AM said...

wah!!dh abes fyp?i still got final exam in my way..2 week from now..way to go..sigh~~

 

c l i c k | c l i c k

w i d g e t

Followers

i k l a nuffnang!

♂♀ TheCOMOT ♂♀ Copyright © 2010 Blogger Template Designed by Fatin