Thursday, October 1, 2009

letihnya harini...

harini start pkol 8.30 pagi dah ada class...siap TEST lagi..satu jam..
hahaha...aku jawab ikut cara aku arr..pastu tgok kiri kanan...
dapat jawapan..laalalala...standard la tuuhhh...
and then..breakfast...pkol 9++ cmtu..
pastu start EFF-WAI-PEE pkol 11..sampai laaaa pkol 5 lebih tadi...
puuunya la letih..
sambung wat connection hydraulic tu memang la bagi aku complicated..
apa lagi bila T-joint dgn connector tu patah diriukkan my SUPERVISOR mr fathul..
haiiyyoohh...rugi RM10...
keja arini ja dah habeh nak dekat RM200..
hmm...
tensyenn..
pastu tadi on the way dok wat eff-wai-pee aku kepak sim card aku...
haaaa...hamek ngkau...padan muka aku..padan muka semua...
tak leh call or msg aku...
haaaa...bagi aku tensyen lagi...
suma aku musnahkan...
ni semua bersebab bukan aku ni SAIKO..huhuu...
nanti dapat loan neh nak beli sim baru..
and aku JANJI...TAKMAW DAH KEPAK2 SIM ni....
huhuhuhuuu...nyusahkan segala makhluk...
hmmm...
ni tadi class pkol 8 malam..sampai 10..
class ari selasa aku x pi...assignment aku xdapat arr..
tadi kena tulis sendiri...kemek2 jari aku tekun nuleh kat lam buku
SINGLE LINE tu...haaaa...padan muka...
bukan sengaja aku nak ponteng class ritu..
ada sebab2 yang tertentu...
haaahahaha....
seb bek..lecturer aku terima gak...
huhhuhu...
sekian sahaja aktiviti cik comot dihari ni...
hehehehe...:)



1 comments:

~0~ on October 1, 2009 at 11:23 PM said...

nape kepak???tembak je trus...heheheh

 

c l i c k | c l i c k

w i d g e t

Followers

i k l a nuffnang!

♂♀ TheCOMOT ♂♀ Copyright © 2010 Blogger Template Designed by Fatin