Sunday, October 11, 2009

masalah itu...

hydraulic cylinder tu da bocor daaaa....
haiyyyaaa....
kena cari getah baru..
ingat kedai kat area sini ja..
sekali kat area bagan...
huhuhu...
jap g baru kawan2 aku nak g beli...
minggu ni aku dengan kawan aku yang sorang lagi wat keja sekali...
insyallah aku leh kerjasama kot...
huhuhuhu....
kali ni aku kena wat cover or housing untuk power pack ngan control valve...
cover ja..
maybe aku gunakan plate ja untuk cover menda tu...
aku nak breakfast and gerak g workshop dulu sorang2...
sbb nyaa,.,...kawan aku sowang ag ada class pack arini....
haissshhh...cian aku...kan???

masalah....haihhh...


lebih kurang cmni la nak cover menda yg aku gtaw tuu...haiisshh...

1 comments:

~0~ on October 11, 2009 at 8:13 PM said...

blaja rerajin ye...

 

c l i c k | c l i c k

w i d g e t

Followers

i k l a nuffnang!

♂♀ TheCOMOT ♂♀ Copyright © 2010 Blogger Template Designed by Fatin